Dödsbo köpes

När våra nära och kära går bort, lämnar de ett helt liv efter sig. Oftast har vi ingen plats för bohaget och man står med ett extra hem med möbler och inredning, som man inte vet vad eller vart man ska göra av. Familjens Bohagstjänst i Malmö köper dödsbon i Malmö och hela Skåne. Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig, genom att leverera helhetslösningar som innefattar allt från värdering och rådgivning, till städning, tömning och försäljning av dödsboet.

Vi hjälper dig med allt kring ditt dödsbo

Men vi erbjuder inte enbart helhetslösningar. Vi kan både köpa hela eller delar av dödsboet, samt hjälpa dig med att värdera hemmet, röja eller städa ett dödsbo i Malmö och i övriga Skåne. Vi anpassar oss efter era önskemål.

Sälj ditt dödsbo till oss

Vi på Familjens Bohagstjänst har i över 30 år arbetat med hanteringen av dödsbon (sterbhus) och hela bohag. Vi förstår att ingen situation och hem är sig lik och strävar därför mot att vara så flexibla och tillmötesgående som möjligt. Du kan vara säker på att hanteringen av våra uppdrag sköts på ett professionellt och respektfullt vis.

Det kan i en del fall uppstå tvister mellan delägarna i dödsboet kring vem som ska ärva vad, och hur mycket det är värt. Oftast är det då enklare att ha en firma som köper dödsboet. Dessutom kan man även få helhetslösningar som hjälper en med andra problem så som att värdera dödsboet, tömma det och till sist städa dödsboet.

Kontakta oss, om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med att sälja ditt dödsbo.

Kontakta oss

Försäljning av dödsbo i Malmö
Försäljning av dödsbo i Malmö