Pålitlig städfirma i Malmö

Fördelarna med att anlita en professionell städfirma är många! Dels blir du garanterad att jobbet blir ordentligt utfört, med rätt utrustning och material, men du slipper också spendera den energi och tid som krävs för att städa. Vi städar i Malmö och hela Skåne.

Vad ingår i städning?

När man anlitar städhjälp av oss, kan man få det mesta städat och rent. Städningen omfattar allt från att dammsuga, våttorka golven, tvätta fönster, dammtorka, våttorka övriga ytor med mera. Vilken typ av städning som krävs, beror helt på vad det är som ska städas.

Städfirma för privatpersoner i hela Skåne

Det går att anlita oss i Malmö och resten av Skåne till olika typer av städning, bland annat flyttstädning. Just flyttstädning är ett bra exempel på städ som omfattar flera olika områden och uppgifter. Ett angeläget rum att flyttstäda är badrummet, eftersom det ofta är väldigt privat. Det är viktigt att badrummet blir ordentligt rent, att duschen städas liksom toalettstolen, handfatet, alla dammiga hörn och såklart ett rent och fräscht badrumsskåp.

Ett annat rum som har stor betydelse är köket. Ett kök har många ytor som måste torkas, däribland spis, ugn, kyl och frys. Hela bostaden måste vara ordentligt rengjort, för att nästa person som bor där ska kunna trivas och känna sig som hemma.

Städning av lokaler och kontor

Städning av större ytor kan också vara svårt som enskild individ. Det tar lång tid och kräver mycket energi. Ibland krävs särskild apparatur eller material som man kanske inte har tillgång till. Då är det alltid bäst att ta hjälp av en städfirma. Vi har rätt utrustning och rätt rengöringsmedel till golv och allt annat som behöver rengöras. När det gäller städning av kontor eller lokaler är det alltid fördelaktigt att ta hjälp av en städfirma.

Vad händer efter städningen?

Efter att städningen är genomförd så är det ägaren av bostaden/kontoret/lokalen som kontrollerar och sedan godkänner städningen. Det är alltid bäst att gemensamt vara på plats och bedöma städningen, detta för att undvika missförstånd.

Vilka olika typer av städning gör vi?

Familjens Bohagstjänst hjälper dig med städning inom de allra flesta områden. Några av de vanligaste är:

  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Kontorsstädning
  • Dödsbostädning
  • Städning efter fest

Utöver detta, så finns det självklart en hel del andra städuppdrag som vi gärna hjälper dig med. Kontakta oss och berätta vilken typ av städning som behövs, så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss

 

Före-, och efterbild på städat kök i Malmö
Före-, och efterbild på städad kyl i Malmö
Före-, och efterbild på städad toalett i Malmö