Din självklara flyttfirma i Malmö och hela Skåne

Anlita flytthjälp när du ska flytta i Malmö och övriga Skåne. Att byta bostad är ofta en jobbig process. Det är många möbler och personliga ägodelar som ska flyttas från ett utrymme till ett annat. Och det tar tid. Att flytta helt själv är inte helt enkelt och även om man får hjälp av nära och kära så är det tidskrävande och tar mycket på krafterna.

Anlita en flyttfirma istället för att hyra släp

Att flytta sina möbler med hjälp av släp innebär att du först måste hämta släpet du hyrt, och sedan även lämna det när flytten är klar. Ett släp kräver dessutom att ens bil har dragkrok. Det blir alltså många körningar till olika ställen. Ett släp har dessutom inte alltid ett tak, vilket utsätter möblerna för risk att skadas om det till exempel skulle börja regna eller liknande.

Familjen Bohagstjänst flyttar över hela Skåne

Du kan få hjälp med olika delar när det kommer till en flytt. En del vill enbart ha hjälp med bärning och körning, men det finns fler tjänster som erbjuds. Du kan även få hjälp med packning av alla ägodelar, vilket i sig också är en lång process. Vi kan även flytta möbler som ska magasineras.

Få hjälp med en snabb och smidig flytt. Kontakta oss, så hjälper vi dig med flytten i Malmö och Skåne!

Kontakta oss

Flytt i Malmö med Bohagstjänst
Flytt i Malmö med Bohagstjänst
Flytt med Pastor Svärds Pojkar Malmö
Flytt med Pastor Svärds Pojkar Malmö